Servicii IPAD

Solutii complete pentru probleme complexe

PROBLEMA TEHNOLOGICA

Foarte pe scurt, procesul de rezolvare a unei probleme sau optimizare a unui process industrial are trei faze mari : Identificarea problemelor reale, gasirea solutiei optime si dezvoltarea si implementarea solutiei. Identificarea problemelor tehnologice si a limitarilor constructive a unui produs sau unei linii de fabricatie este primul si cel mai important punct.Cu cat exista mai multe date referitoare la problema cu atat mai repede se poate gasi o solutie.

SOLUTIE OPTIMA

In urma identificarii problemelor si a necesitatilor se incepe un process de cercetare si dezvoltare de idei pentru rezolvarea problemelor clientului. Pentru gasirea solutiei optime este nevoie de lucru in echipa expertiza in domeniul industrial, ingeniozitate si nu in ultimul rand creativitate. Imbinarea acestor calitati in proprtii echilibrate este reteta noastra in a gasi cele mai bune solutii tehnice.

DEZVOLTARE SI IMPLEMENTARE

O idee care nu este pusa in aplicare nu poate rezolva nici o problema. De aceea capacitatea de productie a companiei, utilajele , masinile si expertiza oamenilor care le opereaza ne stau la dispozitie pentru a pune in aplicare si a dezvolta masinile speciale sau piesele necesare rezolvarii problemelor identificate in prima etapa. Freze CNC in 5 axe, Strunguri, masini de electroeroziune si nu numai ne ajuta sa dezvoltam cele mai complexe sisteme de automatizare.

PROIECTARE SI AUTOMATIZARE

Proiectare si dezvoltare sisteme de automatizare

Suntem specializaţi în proiectarea maşinilor complexe, a dispozitivelor complexe şi a liniilor de fabricaţie avand o experienţă de peste 14 ani în proiectare in principal pentru clienti din industria auto din Germania şi România.

In momentul de fata echipa de proiectare IPAD este formata din 6 ingineri mecanici, 2 desenatori tehnici şi 2 ingineri automatişti.  Pentru proiectarea mecanică folosim produsul Solid Edge V20 cu interfaţă CAD-CAM NX.

In cadrul IPAD putem elabora proiecte cum ar fi: Dispozitive speciale de fixare pentru prelucrări pe maşini unelte, dispozitive de sudură, dispozitive de verificare, dispozitive hidraulice, pneumatice, electrice, automatizări, tablouri electrice; Matriţe pentru injecţie mase plastice, matriţe pentru turnare, ştanţe; Calibre (orice tip: tampon, potcoava.); re engineering etc.

ECHIPAMENTE

Echipamente de inalta calitate

Condiţia unei reuşite, în orice domeniu de activitate, este ca tot ceea ce întreprinzi în acest domeniu să fie mai mult decât bine pus la punct. Echipamentele utilizate de IP Automatic Design reprezintă o investitie în tehnologii noi, moderne ce conduc la crearea de produse de înaltă calitate.

Atelierele de productie dispun de o larga gama de utilaje cum ar fi: centre de frezare in 3, 4 sau 5 axe, strunguri,masini de electroeroziune, masini de rectificat, masini de masurat etc.

suntem la curent cu ultimele tehnologii

ALTE SERVICII

dispozitive sudură si prelucrări mecanice

Dezvoltarea si fabricarea dispozitivelor speciale pentru sudura sau prelucrari mecanice

matrițe și stanțe

Proiectam si realizam matriţe pentru injecţie mase plastice, matriţe pentru turnare si ştanţe

soluții la cheie

soluții la cheie mașina-dispozitiv-scule-program pentru producția de serie mare și masă în prelucrări mecanice

dispozitive masură si control

Dezvoltarea si fabricarea diferitelor dispozitive de masura si control urmand cerintele specifice aplicatiei.

piese unicat sau serie

Realizarea de piese unicate, în serii mici sau chiar mijlocii şi mari. Toate piesele sunt ajustate, debavurate şi controlate calitativ înainte de livrare.

mașini speciale

mașini speciale cu acționare hidraulice, pneumatice, servoelectrice

prelucrări mecanice

Realizăm  repere obţinute prin strunjire, frezare, rectificare, tăiere cu fir, electroeroziune,

re-engineering

Reproiectam piesele sau a masinle pentru a imbunatati procesul de productie

retrofit de mașini și utilaje

Proiectam si dezvoltam sisteme retrofit pentru masini si utilaje