CINE SUNTEM

Suntem o companie romaneasca ce ofera solutii de automatizare si design industrial. Compania a luat nastere in 2001, fondata de inginerul Ion Patrăscu, combinand experienta in proiectare cladita in baza activitatii acestuia in Germania si dorinta realizarii visului de a proiecta si  construi masini speciale in Romania.

Compania s-a dezvoltat avand in ziua de astazi peste 80 de angajati, profesionisti in domeniul industrial acoperind toate ariile de activitate necesare pentru a raspunde cu brio oricarei provocari. Compania IPAD este certificata ISO 9001/2008. Pasiunea noastra înseamnă dedicare, eficiență și gestionarea la timp a problemelor tehnice și comerciale. Reputația IPAD reprezintă o dorință permanenta de a îmbunătăți și optimiza, procesele tehnologice și cele de implementare a proiectelor industriale la cele mai înalte standarde de calitate.

De aproape doua decenii compania IPAD utilizează roboți în diverse procese de integrare, inclusiv sisteme de asamblare în industria auto. Expertiza legata de procesele de productie aduce beneficii in orice domeniu industrial. Utilizarea robotilor si a sistemelor de automatizare in productie eficientizeaza procesele de la manevrarea materiilor prime pana la ambalarea produsului final iar faptul ca acestia pot lucra chiar si  24h,7 zile pe saptamana ii fac o alegere foarte buna.

SERVICIILE NOASTRE

Acoperim o gama larga de servicii de la proiectare şi realizare de sisteme şi maşini automate, dispozitive de strunjit, găurit, frezat, montaj, control, maşini speciale, sisteme de transfer pana la prelucrari prin aşchiere repere frezate, repere strunjite, repere complexe, matriţe si stanţe.

Realizăm pentru clienţii noştri repere obţinute prin strunjire, frezare, rectificare, tăiere cu fir, electroeroziune, repere complexe, unicate, în serii mici sau chiar mijlocii şi mari. Toate piesele sunt ajustate, debavurate şi controlate calitativ înainte de livrare.

95%
PROIECTARE
85%
AUTOMATIZARI
80%
PRELUCRARI MECANICE
98%
SOLUTII CUSTOM

355
PROIECTE
69
CLIENTI
22
ANI EXPERIENTA
30
PARTENERI
60
ECHIPAMENTE
110
ANGAJATI

ECHIPA IPAD

Suntem o echipa devotata de profesionisti, pregatiti pentru orice provocare tehnica

Dedicati in orice proiect indiferent cat de simplu sau complex ar fi acesta

CLIENTII IPAD

CLIENTII NOSTRII SUNT PARTENERII NOSTRI

Ce spun clientii

PARERILE CLIENTILOR SI PARTENERIOR NOSTRII DESPRE EXPERIENTA IPAD